AHESEN’in Seçimli Olağan Genel Kurulu, 30 Eylül 2023 Cumartesi günü, The Green Park Bostancı Otelinde gerçekleştirildi. Genel kurulumuza katılan tüm delegelerimize ve üyelerimize teşekkür ederiz.

Seçimlerde, iki farklı blok liste oylandı ve sonuçlar neticesinde AHESEN’in yeni dönem Genel Başkanı olarak Dr. Ahmet KANDEMİR seçildi.

Yeni Yönetim Kurulumuz aşağıdaki isimlerden oluşmaktadır:

  • Genel Başkan: Dr. Ahmet KANDEMİR
  • Genel Sekreter: Uzm. Ebe Nükte TAŞLAR
  • Genel Mali Sekreter: Dr. Rıza YILDIRIM
  • Genel Örgütlenme Sekreteri: Dr. Serkan GÜÇKIRAN
  • Genel Basın, Sosyal İlişkiler, Diş İlişkiler Sekreteri: Dr. Demet TURĞUT
  • Genel Hukuk ve Mevzuat Sekreteri: Dr. İlkay EREN
  • Genel Eğitim Sekreteri: Dr. Oktay ARMAĞAN

Yeni Yönetim Kurulumuzun, AHESEN ve Aile Hekimliği camiasına büyük katkılar sunacağına inanıyor, başarılı bir dönem umuyoruz.

AHESEN Genel Merkez Yönetim Kurulu, Denetleme Kurulu ve Disiplin Kurulu’na seçilen yeni üyelerimize de başarılar dileriz, sendikamızın yanı sıra aile hekimliği için de büyük önem taşıyan bu görevlerinde başarılı olacaklarından şüphemiz yok.

AHESEN, aile hekimliği çalışanları arasında dayanışma, işbirliği ve mesleki gelişimi desteklemeye devam edecektir. Tüm üyelerimizle birlikte daha güzel işlere imza atmayı hedefliyoruz.

Yeni Yönetim Kurulumuzun, AHESEN ve aile hekimliği için hayırlı olmasını dileriz.